Like it? Share it!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Reddit

Buttler a avut loc ferm pentru a termina neinvinsa pe 34, iar debutant Sam Curran ajutat să-l închidă a doua zi – lovind două limite consecutive, în trecut, peste pentru a posta 300 și să se asigure că prea putea merge la culcare fericit după ultima sa zi ca un adolescent.
Antonio Valencia și-a cerut scuze după place din greșeală un post Instagram, care a solicitat Jose Mourinho să fie demis.

Managerul Manchester United se simte caldura pe Old Trafford, după remiza marți seara cu Valencia le-a lăsat patru jocuri fără o victorie în toate competițiile. 2 Speculațiile despre poziția lui Mourinho este în creștere doar cu fiecare Zvonurile de performanță rele despre Antonio Conte sau Zinedine Zidane vine să-l înlocuiască doar intensificat ca performanțe slabe produc rezultate chiar mai rău.

Cu o echipă în valoare de peste o treime de un miliard la dispoziția sa, portughezii trebuie să știe poziția sa va deveni în curând de neconceput, dar nu poate fi ajutat de clubul căpitanul lui deducând el ar trebui să meargă. Un cont ventilator pentru ecuadorian postat o imagine pe site-ul de social media noaptea trecută cu legenda: „Eu nu sunt chiar surprins de rezultatul acestui joc.

Intotdeauna mi-am Aștept cu nerăbdare să jocurile noastre, dar recent Mourinho a făcut să ne uitam o pedeapsă acum. „Ceva trebuie să se schimbe. Mourinho are nevoie pentru a merge.“2 Aceasta este prima din Valencia a fost cere scuze pentru gustul Cu toate acestea, fostul Athletic Wigan omul a luat pe Twitter pentru a explica și apăra acțiunile sale.

El a scris: „Ieri, mi-a placut un post pe Instagram fără a citi textul care a însoțit fotografia. „Acestea nu sunt opiniile mele și îmi cer scuze pentru asta. Sunt pe deplin de susținere a managerului și colegii mei. Suntem cu toții da tot posibilul pentru a îmbunătăți rezultatele.“

1 Bayley este din nou la Raw după prejudiciu ei umăr după ce sa întors de la un prejudiciu în luna trecută No Mercy, Bayley crede că e timpul pentru a lovi butonul de resetare în urmărirea recâștigarea Campionatului Femeilor crud. Din moment ce se deplasează în principal în august lotul 2016, Bayley a avut un roller-coaster de un an, pe marca Raw.

Ea sa bucurat de maximele ascendentă rapid la partea de sus a listei de femei, cu Campionatul Femeilor crud, dar, de asemenea, frustrarea de rezervare discutabile și prejudiciul pe care a ținut-o în afara SummerSlam din acest an. După ce a pierdut ca parte a Campionatului Fatal-cinci Way bout No Mercy, Bayley este acum în căutarea spre viitor și lovind butonul de resetare la Raw.

Am vorbit cu un huggable WWE ca ea arată înainte la ce urmează și posibilitatea de amestecare-l cu unul dintre cele mai mari nume UFC … Bayley, întotdeauna bine să vorbesc cu tine. Cum se simte a fi din nou în ring după un prejudiciu umar pe care te-a forțat să ratezi SummerSlam?

Mă simt intinerit! Umărul se simte foarte bine în antrenamente mele și în ring. Am folosit banda pentru a vă asigura că sale în locul și mintea mea la usurinta, dar ma simt minunat.

Mă simt foarte bine si ma simt foarte pozitive despre viitorul meu. Are un prejudiciu de genul asta juca pe tine minte, și ești îngrijorat de umăr, la toate? Un pic da, când am ajuns din nou în ring am fost un pic mai precaut și protector mai mult decât în ​​mod normal, aș face-o. Dar, doar face lucrurile în sala de gimnastică arată că este absolut în regulă; Am facilitat în lucruri, așa că știu când am un meci va fi ok.

Am nevoie doar să fie un pic mai inteligent în modul în care mă duc în meciurile și că acestea nu vizează umărul meu. Acum v-ați întors, care sunt obiectivele imediate pentru Bayley la Raw? În ochii mei pur și simplu cred că am nevoie pentru a începe peste. Când m-am rănit la SummerSlam am avut un meci de campionat, care ar fi fost o mare carieră pentru mine, dar am fost scos din ea și cred că totul se întâmplă cu un motiv.

Am avut acest meci din titlu și nu a mers felul în care am vrut, deci cred că am nevoie să mă reseta, reevalua și încercați doar pentru a obține o mai bună. Nu trebuie să fie în imaginea din titlu, vreau doar să trântă, de aceea sunt aici. Ai fost acum pe brut de brand pentru doar peste un an. Cum accesezi primele douăsprezece luni, ca parte a roster principal? Cred profesional a mers foarte bine.

Am câștigat un campionat în februarie și eu într-adevăr de așteptat niciodată ca să se întâmple, mai ales în primul meu an, asa ca a fost un vis devenit realitate de a fi fost un astfel de ventilator ca un copil. Am avut un meci Survivor Series, care am fost victorios și un meci WrestleMania pe care am învins la, și atât de multe repere uriașe pe care am crezut niciodată nu ar fi posibil. Sunt doar super-norocos.

Au existat unele dezavantaje, 1xbet.footballresultstoday.org cum ar fi pierde titlul meu în orașul meu natal și obtinerea rănit, dar merge mai departe sper să nu aibă cele se întâmple din nou și să aibă un an, chiar mai bine. Am văzut unele dintre NXT talente lupta cu trecerea de la NXT la lotul principal. Cum ați găsit pas-up? În ceea ce privește televiziunea merge este foarte similar cu NXT.

Triple H face o treabă excelentă în pregătirea pentru TV principal listă, pentru că ceea ce facem acolo jos în NXT este ceea ce facem in WWE. Pentru mine a fost perfectă în ceea ce privește obținerea gata pentru NXT sau apoi obtinerea gata pentru Raw. Singura diferență reală este mai mare de călătorie, vom călători în fiecare săptămână și faptul că avem televizor în fiecare săptămână în loc de o dată pe lună înseamnă că trebuie să fim pregătiți.

Din fericire pentru mine când am fost sunat-up, o mulțime de oameni NXT pe care am crescut erau deja aici, așa că a fost ca același vestiar pentru mine. Ea a făcut tranziția destul de ușor, aș spune. Ne-ai văzut din nou la Sail completa pentru Turneul Clasic Mae Young.

Ce-ai face de concurență? Am fost foarte entuziasmat pentru o mulțime de fete acolo ca un prieten, pentru că o mulțime de ei într-adevăr merită să fie acolo. Nu a fost o fată acolo care te-ai uitat la și a crezut de ce este ea chiar și aici, toată lumea merita un loc in turneu.

Am știut că o să fie bine, eu nu am știut că o să fie atât de bun. M-am așezat în mulțime pentru fiecare meci și a fost investit emoțional în fiecare din ele și am devenit un fan al o grămadă de fete eu nici măcar nu am știut înainte. A fost o astfel de oportunitate se răcească de a se prezenta și de a arăta ce pot face în cele din urmă. A fost un astfel de moment important pentru lupte femei.

Kairi Sane a fost încoronat câștigătorul, ce crezi despre ea și cine altcineva a stat pentru tine? Kairi a fost pe ea sigur; Am cunoscut-o în NXT și ea este foarte dulce, dar ea cu siguranță a stat afară, cu ei frumos finisaj picătură cot – Îmi doresc a mea arata ca asta.

Au existat unele fete nu am fost conștient de, Piper a fost cel care vine în minte, ma uit la meciurile ei am fost atât în ​​ea și vă pot spune că da totul acolo și vă puteți simți inima ei, atunci când ea se luptă. Mi-a făcut ca ea mult. Cineva care a fost prezent a fost Ronda Rousey și anturajul ei.

Putem vedea un program între cele patru Horsewomen din WWE si UFC? Am avut o mica fata-off cu ei, așa cum au decis să intensifice până la noi în Full Sail, și asta e casa noastră, care a fost un pic lipsit de respect. Cred că, deși v-ar trebui să întreb Ronda Rousey dacă ea vrea să intervină pentru că știe unde să ne găsească.

Suntem aici în fiecare săptămână, derulăm în spectacol și ar fi cu siguranta ceva distractiv pentru noi toți. Ar fi distractiv pentru noi cei patru Horsewomen aici și ar fi distractiv pentru fani, ceva diferit.

Leave a Reply